Nyári szellők – kombinálható falmatrica kollekciók

Nyári szellők – kombinálható falmatrica kollekciók

Még sehol sem volt az idei nyár, amikor Wertán Sárával @aboutahome közösen megálmodtuk ezeket az otthon-melengető falmatricákat. Mindketten szeretjük a természetes holmikat, fontosnak tartjuk a fenntartható, környezetbarát életvitelt és szívesen fektetünk energiát olyasmibe, ami otthonná teszik a házat, ahol élünk.
A természetes formákat, kreatívan kombinálható elemeket képzeltünk el, absztrakt felé kacsingató stílusban
Az volt a célunk, hogy bárki egyedi, megnyugtató hangulatú intim szférát varázsolhasson az otthonából a Nyári szelek kollekciókkal.

falmatrica

A falmatricáink különlegessége, hogy a mezei növények formavilágát három különböző – meleg, hideg és kevert – színvilággal àlmodtuk meg. E három vonal elemeit teljes szabadsággal tovább kombinálhatod te is. Mindhárom színvilágon belül kisebb-nagyobb csomagokból válogathatsz a dekorálandó hely méretéhez igazítva.

falmatrica
A famatricák egy magyar nyomdában készülnek, környezetbarát, pvc-mentes, lebomló papírból, melynek finom, matt felülete csodálatosan harmonizál az akvarell légies textúrájával.

falmatrica

Itt tudod megvásárolni a falmatricákat. Ha kérdésed van, vagy szeretnéd megosztani velem a Nyári szellők faldekorációdat, akkor a pingallotitkai@gmail.com címen teheted ezt meg.

 Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük