Akció!

Anya és Én páros ajándékcsomag – limitált kiadás

14 300 Ft

Lepd meg édesanyádat, és magadat ezzel a kedves ajándék párral, én pedig kedvezményes árral járulok hozzá az ünnephez.

MESÉK ANYÁNAK NAPLÓ

Újra átgondolni, beszélgetni, megérteni, közelebb kerülni és hálásnak lenni egymásért – ezért született a Mesék Anyának napló. Karácsonykor a személyes gondolataiddal megtöltött emlékkönyv kedves ajándék édesanyánknak. Olyan, ami nemcsak a szemet gyönyörködteti, de segít közelebb kerülüni egymáshoz, és szeretetteli érzésekkel megtölteni a kapcsolatot
Légy intuitív, hallgass a szívedre. Írhatsz vagy rajzolhatsz, ha ahhoz van kedved. Keress hozzá fotókat, préselj virágot, melyek szebbé és személyesebbé teszik az édesanyádnak szánt üzenetet.

SLOW LIFE 2023 – ÉLJ TÖBBET! ÖNGONDOSKODÓ NŐI KALENDÁRIUM

Rituális életvezetési útmutató azoknak, akik valódi, tartalmas kapcsolódásra vágynak egymással, önmagukkal, a természettel és magával a mindenséggel.

Mindannyian tapasztaljuk a túlhajtottság negatív hatását az életminőségünkre.  Soha el nem fogyó intéznivalók áradata követeli az időnket és a figyelmünket a mélyebb megélések és a bensőséges kapcsolódások rovására. Dolgozunk, befizetünk, regisztrálunk, beiratunk, megrendelünk… és közben nem jut idő mindarra, amiért élni érdemes. Ez a bizonyos mókuskerék, amit nehéz megállítani, és ami hosszú távon elvezet a kiégéshez.

Segít a lassító, tudatos, mélyebb megélésekhez vezető szokásokat beépíteni az életedbe. Ha követed a napi javaslatokat, időt teremthetsz saját magadra, a családodra és a szeretteidre, a hobbidra, valamint a régóta halogatott dolgaidra.

Leírás

MESÉK ANYÁNAK:

Napló aranyozott címlap grafikával, vászonkötésben, 170 g/nm prémium minőségű, natúrfehér papíron. A belső oldalak akvarellel illusztráltak.

Méret: 15x 19 cm

Oldalszám: 40

KALENDÁRIUM:

Méret: 17,5 x 50 cm

Papír: 200 g/nm exkluzív minőségű papír.

Általam festett és digitalizált akvarell grafikával.

Szerzői jog:

Minden jog fenntartva.
A termék semmilyen formában nem másolható, nem sokszorosítható. A szerzői jog a vásárlást követően továbbra is