Házitündér szett

7 650 Ft

Letörölhető háztartásszervező lapok Csipkelengye konyharuhával – limitált kiadás

Jelenleg vintage rózsaszín konyharuhával

 

Időnk jelentős részé töltjük házimunkával, a háztartási feladatok mégis mostoha részét képezik teendőinknek. Szettünk megkönnyíti, hogy saját és családod igényei szerint tervezhesd a háztartás teendőit, és békésebbek, nyugodtabbak, átláthatóbbak legyenek a hétköznapok. A csomagban található elegáns Csipkelengye konyharuha kedvet csinál a konyha teendőkhöz. Hisz Csipkelengyével az otthon nemesebb lesz…

  • Órarend: 2 hasábos, így 1-2 gyermek órabeosztása elfér benne.
  • Menütervező bevásárló listával: a hét minden napjára összállíthatjuk a menüt, és mellé rögtön mehet a bevásárlólista. Induláskor, pedig csak egy fotót kell készítenünk róla, és biztosan nem marad otthon.
  • Háztartásszervező: Pipálós napi rutin lista + pipálós heti rutin lista. Olyan rutinfeladatokat tartalmaz, melyek mindenki életében, minden háztartásban előfordulnak. Elég csak áttekinteni a rutin listát, és máris gördülékenyebb a nap.
  • Feladat elosztó lap: Családtagonként a hét minden napjára beírhatók a  feladatok. minden családtagnak segít számon tartani a heti rutin feladatokat, ami elősegíti a gyerekeket is a felelősségvállalásban, és leveszi a terhet a vállunkról.
  • Hétvégi tervek: Hétvégére egy családban exta sok esemény adódhat. Nem árt, ha mindennek egy külön lapot szentelünk, így átláthatóbbak a programok, és be tudjuk tervezni a pihenést, feltöltődést is.

A csomag egy vékony hegyű táblafilcet is tartalmaz, ami ideális eszköz a lapok kitöltéséhez.

Tipp:

A csomagban található, vékony hegyű táblafilc ideális írószer, ami könnyedén le is törölhető. Ha hónapokig nem töröljük, előfordul, hogy erősebben rászárad, ilyenkor ablaktisztítóval, alkoholtartalmú tisztítószerrel könnyű eltávolítani.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

A csomag tartalma:

  • elegáns Csipkelengye konyharuha
  • 5 db A 4 méretű, letörölhető, laminált háztartás tervező munkalap
  • 1 db fekete vékonyhegyű táblafilc

 

További információk

Tömeg 700 g