Sziluett portré akvarell illusztrációval

8 900 Ft10 900 Ft

A romantikus hangulatú sziluett portrékat aprólékos kézi rajzolással készítem el az általad küldött fotó alapján. A művészi képecskék különleges módon mutatják meg és őrzik meg szeretteink kedves vonásait, így örök családi kincsek lesznek.

Hogy készül a sziluett portré?

Az általad küldött fotó alapján először megrajzolom a portrét, szeretettel és gondosan ügyelve az apró részletekre, majd digitálisan készítem elő a nyomtatásra. Mielőtt nyomdába vinném a képet, elküldöm neked átnézésre a kész portrét. Szükség esetén, ebben a fázisban apró módosításra, van még lehetőség.

Az elkészült sziluettet, kívánságod szerint kézi eljárással vonom be rosegold, ónezüst vagy pezsgő színnel.

Mennyi idő alatt készül el az általad rendelt portré?

Mivel a teljes kép elkészülése több aprólékos lépésből áll: rajzolás, digitális utómunka, nyomtatás nyomdában, végül a fóliázás, ezért 4-5 hétet igényel az elkészítése.

Így készíts jó fotót a portréhoz:

Mivel a portré pontos kézi rajzolással készül, nagyon fontos, az általad küldött kép jó minősége, hogy a végeredmény valóban realisztikus és valósághű legyen.

  • Legyen rajta a képen az egész fej, a nyak és a haj is.
  • A sziluett jellemzően akkor mutat a legjobban, ha nyugalmi állapotban készül a kép az arcról. Előnyös a nyugodt arckifejezés, vagy az enyhe mosoly.
  • A haj formáját úgy érdemes alakítani, ahogy szeretnéd, hogy megjelenjen a képen is.
  • A fotót természetes nappali fénynél, világos, homogén háttér előtt készítsd.
  • Fényképezéskor tartsd a gépet a modellel szemmagasságban, ügyelj, hogy a modell teljesen oldalra fordulva legyen előtted.
  • Gyerekekről úgy érdemes képet készíteni, hogy áll valaki velük szemben, akire ránézhetnek.
  • A hosszú haj feltűzve mutat a legjobban. Ha mégis kiengedve készül a kép, akkor a teljes hajmennyiség a váll mögött legyen.
  • A fotó telefonnal is készülhet, az a fontos, hogy ne legyen a kép elmosódott.

A teljes termékár magában foglalja a portré megrajzolásának díját, ami 4000 Ft.  Az egyszer megrajzolt portré archiválásra kerül,  mely alapján később további printek rendelhetők. Ebben az esetben a rajzolás díja már lejön a termék árából, csak a szerkesztés, nyomtatás dekorfóliázás költségét kell majd kifizetni. A zökkenőmentes tárolás és beazonosítás érdekében, kérlek, hogy jelezd nekem, milyen néven menthetem el az általad küldött személy képét. Utánrendelés esetén az általad megadott néven tudom majd visszakeresni. Utánrendelés esetén, kérlek, hogy az info@pingallotitkai.hu emailcímen érdeklődj.

FONTOS!

Kérlek, hogy a rendelés leadását követően, 72 órán belül az info@pingallotitkai.hu címre küldd el számomra a megrajzolandó személy/ek fotóját. A tárgy mezőben feltétlenül tüntesd fel a rendelésszámot!
A megrendelés leadásakor, a szállítási jegyzetekben tudod jelezni, ha szeretnéd finoman, diszkrét betűtípussal a kép alá a nevet. A képen látható koszútípusok közül kérlek, válaszd ki, hogy melyikkel keretezzem a portrét, és azt is a szállítási jegyzeteknél tudod jelezni. Ha nem szeretnél koszorút, akkor azt ís írd oda kérlek.

Az alábbi legördülő ablakokban tudod kiválasztani:

  • a print méretét
  • a dekorfólia színét
Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A kézzel rajzolt, digitalizált sziluett portrét, rosegold, ónezüst, vagy pezsgő színű fényréteggel, és az általad választott akvarell növényi kosorúval. A kép 300 g/nm, kiválóminőségű, fehér papíron készül.

A keret dekorációként szerepel a képen, nem képezi a termék részét.

Minden jog fenntartva © Pingalló Titkai.
A termék semmilyen formában nem másolható, nem sokszorosítható. A szerzői jog a vásárlást követően továbbra is fennáll.

 

További információk

Méret

13×18 cm, 21×30 cm

Dekorfólia színe

rosegold, ónezüst, pezsgő