Vidék íze – 2024 intuíciós naptár

4 800 Ft

MI AZ AZ INTUÍCIÓS NAPTÁR?

A Vidék Íze naptár nemcsak az íróasztal dísze a hónaphoz illő szelíd grafikákkal, de egy intuíciós játék is.

Ez már a 3. év, hogy a kézzel festett, vidám hangulatú grafikák  az élet apró örömeit idézik, melyek mindennapi boldogságforrásként szolgálnak.

Hermann Judit, alternatív önismereti terapeuta, minden naphoz hozzárendelt egy szót, amit a Nap és a Hold „titkait” fejtegetve jegyzett le az adott időszakhoz. Csendes útmutatóink e szavak, melyeket intuitív módon érdemes belülről ízlelgetni. Engedd meg magadnak a reggeli rituálét, – lehet ez kávézás, teázás, ima vagy meditáció, – közben hangolódj rá az adott szóra. Figyeld meg, mi jut eszedbe először, neked mit jelent a szóban rejlő minőség. Kellemes és negatív tartalmú szavakkal is fogsz találkozni. Ez ezért van, mert olykor az árnyoldallal van dolgunk. Talán pont akkor arra van szükség, hogy egy korábban negatívként megélt területen megértsünk valamit, és elindulhasson a pozitív változás.

Hiszek benne, hogy a befelé figyelés és a meghitt időtöltés önmagunkkal hozzásegít életünk pillanatainak mélyebb és tudatosabb megéléséhez, miközben érzékenyebbé válunk az utat mutató finom belső hangra.

  • A lapokat bindercsipesz fogja össze, és a naptárhoz tartozó fenyőfa sínben az íróasztalra állíthatod őket.
  • A 350 g-os prémium papírral készült, magas minőségű nyomdai nyomtatással.
  • Méret: A5  (14,8×21 cm)

 

Leírás

Méret: A5

Papír: 350 g/nm exkluzív minőségű papír, fa sínbe állítva.

Kézzel festett akvarell grafikával.

Szerzői jog:

Minden jog fenntartva.
A termék semmilyen formában nem másolható, nem sokszorosítható. A szerzői jog a vásárlást követően továbbra is fennáll.