Pöttömkelme

Természetes, pihe-puha anyagok, kézzel készült biopamut ruhácskák, kistakarók és szundikendők. Szívet melengető színekben, növényi mintákkal, letisztult stílusban. Ez a Pöttömkelme.

Egy vízfesték alapú logót készítettem, amit vektorizáltam. Úgy gondolom, hogy a kézzel festett alap jól illik az olyan márkákhoz, melyek kicsik, ellenben magas minőséget képviselnek, és a termék elkészítésében az emberi kéznek és az egyedi tervezésnek nagy szerepe van.

Mivel azonban a vízfesték grafika nem használható bizonyos megjelenési formákhoz, ezért mindig elkészítem a logó kézi rajz alapú változatát is.

A zöld levélben védelmében szundító baba forma a természetességet fejezi ki.
A Pöttömkelme által használt finom anyagok kényelmes mozgást és jó közérzetet biztosítanak a legkisebbeknek. Andival egyetértettünk, hogy a szív alak tenné teljessé a logó által képviselt üzenetet, így született meg a végleges forma.

pottomkelme logotervezes k

“Miután megfogalmazódott bennem Pöttömkelme gondolata tudtam, hogy másra nincs szükségem “csak “ egy logóra, ami tükrözi a munkám. Ekkor kerestem meg Anitát, aki rövid egyeztetés után el is készítette álmaim logóját! Tiszta szívből ajánlom nektek.”

My Vintage Design – Pöttömkelme

Ha szeretnél velem együtt dolgozni, akkor a pingallotitkai@gmail.com címen várom szeretettel az érdeklődésed.