Szállítás

Szállítási határidő

Készleten lévő termékek esetében az utalás beérkezését követően 1-2  munkanapon belül átadom a futárnak a csomagot.
Esetenként előfordul, hogy a termék nincs raktáron. Ilyenkor a nyomdától hosszabb időre van szükség, amit emailben jelzek feléd.
Egyedi rendelés alapján készült termékek (kalligrakarika, sziluettportré) esetében  25-30 nap az elkészülési idő, ahogy be tudom ütemezni. Illetve megbeszélés alapján, a lehetőségeimhez képest igyekszem rugalmas lenni.

A szállítás díjszabása

  • Házhozszállítás DPD Futárszolgálattal: 1750 Ft – ez a leggyorsabb mód, hogy eljusson hozzád a csomag, a rendelés beérkeztétől számítva 1, maximum 2 munkanapon belül átadom a futárnak a csomagot.
  • Házhozszállítás DPD Futárszolgálattal, utánvéttel: 2000 Ft
  • Személyes átvétel: Diósdon a Jolán u. 37. szám alatt van erre lehetőség. Egyeztetés a 06-20-556-4704 telefonszámon.
    Kérlek csak telefonon keress a személyes átvétellel kapcsolatban, mert a sok  üzenet miatt nem biztos, hogy időben tudok reagálni.

A szállításhoz az adataid automatikusan kerülnek a címkére és számlát is automata állít ki számodra, az űrlapon megadott adataid alapján, ezért kérlek, hogy pontosan add meg az adataidat.

DPD futárszolgálat, rugalmas kézbesítés, információk:

A webáruház által kapott megrendeléseket a DPD futárszolgálat futárai kézbesítik.
Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a megjelölt napszakban a futárt folyamatosan el tud érni, és biztosítani tudod az esetleges utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.
A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra között. A szállítást megelőző munkanapon a futárszolgálat emailben értesíti a  címzettet, hogy csomagja a következő munkanapon kiszállításra kerül. Az email tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét.
A kiszállítás meghiúsulása esetén emailben értesítést kapsz. A benne található linken keresztül rendelkezhetsz a kiszállítás újabb időpontjáról, egy másik helyszínre kérheted a szállítást, illetve DPD csomagpontra módosíthatod a csomag elhelyezését,  ahol személyesen veheted azt át.

Személyes átvétel*:

Az átvétel helyszíne: Diósd Jolán u. 37.
Ebben az esetben kérlek a 06-20-556-4704 számon egyeztess, néhány órával korábban, mielőtt szeretnéd átvenni a rendelést. Nem érdemes napokkal korábban, mert akkor még pontosan nem tudom megmondani előre, hogy mikor vagyok otthon.
Kérlek csak telefonon keress ezzel kapcsolatban, mert a sok  üzenet miatt nem biztos, hogy időben tudok reagálni.

Külföldről történő rendelés esetén

Ha Magyarországon kívüli címre rendelnél, kérlek emailben egyeztessünk a szállítás módjáról, költségeiről, a pingallotitkai@gmail.com címen, vagy személyes üzenetben.