Rólam

Szia, Blazsek Anita vagyok.

Talán az anyukám szalvéta gyűjteményével kezdődött az egész. A régi, megsárgult, különleges hangulatú darabok nézegetésével beleszerettem a bájos grafikákba, kecses sormintákba. Később a nagymamám padlásán talált tintás üvegeket és régi képeslapokat gyűjtöttem össze, melyeken igazi tintával írt, dőlt betűs sorok álltak.
Tizenévesen kedvenc elfoglaltságom a napló írás volt. Préselt növényekkel, színházjegyekkel,  rajzokkal próbáltam megőrizni a pillanatokat, melyekre örökké emlékezni akartam.
Délutánonként alig vártam, hogy az iskolatáskát elhajítva elmerüljek az éppen aktuális alkotásomban.
Később tanítóként, vizuális nevelőként is jobban élveztem a kreatív projekteket a matek óránál, akárcsak a gyerekek. Mindig több alkotó munkára vágytam, és a szép dolgokkal való foglalatosság örömére.
Pingalló világába mindig szívesen lépek be alkotni. Az állandó tanulás, új dolgokkal, technikákkal való ismerkedés jelentik számomra a kikapcsolódást. Papíron, a fényképezőgép mögött, és a digitális alkotóműhelyemben egyaránt lelkes vagyok. Bár a technika világában  világában nehezebben igazodok el, de szerencsére kiegészít a férjem. Három – szerintünk csodás 🙂 – gyermekünk van, akik hol inspirálnak, hol pedig hátráltatnak a munkában. Mi más is lehetne a márkám neve, mint “Pingalló Titkai”, a legkisebb gyerekem szavaival.

 

Termékeimet az élet körforgása, az évszakok változása, a natúr föld színárnyalatok ihletik.


Az általam megálmodott emlékőrző kártyák, falmatricák, egymásra hangoló kártyák és tervezők a családdá válás és az együttlét pillanataihoz készülnek. Szerepük nem csak az, hogy szépséget csempésszenek otthonunkba, de segítenek az életünk szervezésében, és a fontos pillanatokra való ráhangolódásban.

Termékeim lelkét a kézzel készült akvarell grafikáim adják. A vízfesték csodálatosan közvetíti azt a finomságot és harmóniát, amit szeretnék megteremteni és Neked is átadni. Tudom, hogy harmónikus érzésekere, jó lelkiállapotra találni külső és belső munka egyaránt. A kézzel festett növényi motívumokból, kalligrafikus betűkből álló, letisztult kompozíciókkal szeretnék nyugalmat árasztani, és inspirálni Téged ezen az úton.
A  natúr és pasztell árnyalatok illeszkednek a minimalista, a skandináv stílusú és a hagyományos otthonok világába is.
Bízom benne, hogy a lelkesedésem a termékeken keresztül hozzád is eljut, és örömöt csempészhetek az életedbe velük.

Szívesen segítek, ha az esküvőtöket tervezitek, a meghívók és a nyomtatott dekor elemek tervezésében és kivitelezésébe.
Ha az az álmotok, hogy felépítitek a saját szeretetmárkátokat, akkor kereshettek az arculat kialakításával kapcsolatban. Ha más egyéni ötlet vár megvalósításra, melyben segíteni tudok,  beszéljünk róla.

Ha szeretnél együtt dolgozni velem, a pingallotitkai@gmail.com címen találsz meg.

Örülök, hogy itt vagy, köszönöm a figyelmedet, nézz körül bátran.

Szeretettel:

Anita