ADVENTI KALENDÁRIUM ÉDES NAPOK ÉLMÉNYKÁRTYÁKKAL (ZSEBES, BORDÓ SZÁMOK)

22 900 Ft

Csipkelengyével összefogva a legkedvesebb adventi kalendáriumot készítettük el az idei ünnepi szezonra, szívvel, szeretettel. 24 db számozott, téli motívumokkal díszített zsebecske díszíti a falra vagy ajtóra akasztható adventi naptárunkat, amelyet a kíváncsi gyermek kezek, minden nap nyitogathatnak egészen a várva-várt 24. napig, amikor eljön Karácsony varázslatos ünnepe. Az adventi kalendáriumot a 4 db textil fülecskébe zsinórt, spárgát, szalagot vagy faágat fűzve akaszthatjuk fel otthonunkban, hogy aztán a kíváncsi és csillogó gyermekszemek megcsodálják december 1-től nap, mint nap.

A szett tartalmazza a 30+2 db-os gyönyörű, téli grafikával ellátott Édes napok adventi élménykártyát. A kártyákat előhúzva minden napra egy szívetmelengető kedves élményben is részesül az egész család. Az örökérvényű adventi élmény gyűjtemény, fogbarát, minimalizmusbarát, pénztárcabarát és családbarát is egyben.
30 darab lélekmelengető program szerepel a kártyákon, melyek nem feltétlenül igényelnek két szülőt, de az egész család részt vehet bennük. Többségük 20-40 perces miniprogram, ami hétköznap esténként megvalósítható, illetve van pár néhány órás program javaslat is, melyek beütemezhetők a hétvégékre.

Ez a kalendárium szett környezet- és pénztárcakímélő, hiszen textilből van és így, amíg a gyermekek fel nem nőnek nem kell új adventi naptárra költeni. A kártyákon szereplő programokkal pedig családi tradíciót teremthetünk, és évről évre átélhatjük a meghitt közös pillanatokat.

Ha megvan már a kártyaszett, és csak textil kalendáriumot szeretnél, akkor itt tudod megrendelni.

 

Kategória:

Leírás

A szett tartalma:

30+2 db adventi élménykártya téli grafikával illusztrálva

24 db krémszínű, zsinórral összehúzható, számozott zsákocska

24 db natúr facsipesz

3 m hosszú, bordó ripsz szalag

 

Zsákok mérete: 11 x 14 cm

Összetétele: 100% pamut

Mosás: 30 fokon

További információk

Tömeg 400 g