Édes Napok – adventi élménykalendárium

7 800 Ft

FIGYELEM 🙂 A TERMÉK PAPÍR ALAPÚ, TEHÁT NEM LETÖLTHETŐ.

Ha a decemberi édesség dömpinget nem akarod tetézni napi egy adventi csokival, és a gyerekeid száma szorozva 24 darab mütyür megvétele sem lelkesít, akkor az Édes Napok adventi élménynaptár a Te megoldásod.
Ez egy örökérvényű adventi élmény gyűjtemény, amely fogbarát, minimalizmusbarát,  pénztárcabarát és családbarát is egyben.
30+2 darab kártyát tartalmaz, vízfestékkel készült kedves, téli grafikákkal.
30 darab lélekmelengető program szerepel a kártyákon, melyek nem feltétlenül igényelnek két szülőt, de az egész család részt vehet bennük. Többségük 20-40 perces miniprogram, ami hétköznap esténként megvalósítható, illetve van pár néhány órás program javaslat is, melyek beütemezhetők a hétvégékre.

Miért 30+2 kártya?

A 30 programjavaslatból kiválaszthatjátok a legszimpatikusabb 24-et, amit idén megvalósítotok a gyermekekkel. Következő években sor kerülhet azokra, amik most kimaradtak. A csomag 2 üres kártyát tartalmaz, melyekre saját ötleteket írhattok. Ide kerülhet bármi, aminek örülnek a gyermekeitek, és szívesen megvalósítjátok a varázslatos adventi időszakban.

Az élmények az együttlétről, a beszélgetésekről, a pillanatról szólnak. Nem tartalmaznak költséges, nehezen beszerezhető alapanyagokat, nem kell ismerni bonyolult kézműves technikákat. Az apróbb hozzávalók egy átlagos bevásárlás során beszerezhetők.
Szinte minden programban részt tud venni az egész család, a kicsiktől a nagyobbakig, és persze az apuka is.

Hogy használd az Édes Napok élmény kalendáriumot?

Válaszd ki azt a 24 kártyát, amit megvalósítotok. A sorrendet igazítsd a naptáratokhoz, persze közben is változtatható. Elrejtheted őket borítékokban, de fel is akaszthatod csipeszekkel otthonotok egy alkalmas pontján. Reggelente fordítsatok meg egy kártyát, és olvassátok el az aznapi élményeteket, így már nap közben is lehet neki örülni. Megvalósítani pedig a nap folyamán a legalakalmasabb időben érdemes.

Egy kis ízelítő az élményprogramokból:

  • Bekuckózva forró csokit iszunk, és felidézzük a kedvenc téli élményeinket. A gyerekek imádják hallgatni a szüleik gyerekkori történetét. Ahogy nőnek, már a sajátjaikat is szeretik újra felidézni.)
  • Kukoricát pattogatunk, és fűzünk egy fűzért belőle a madaraknak.
  • Sötétedés után jó melegen felöltözünk, és kimegyünk a szabadba csillagszórózni.
  • Építünk egy bunkit lepedőkből a nappaliban, karácsonyi fényfűzér díszekkel.
  • Képeslapot írunk valakinek, akinek örömet szerezünk jókívánságainkkal, és kedves szavainkkal.
  • Ellátogatunk egy közeli karácsonyi vásárba.
  • Ma az ágyban reggelizünk. Közben megosztjuk egymással, hogy miket szeretünk legjobban a másikban.
  • Ma színházba megyünk, ahol megnézünk egy lélekemelő előadást. (A lehetőségek szerint lehet ez akár bábelőadás, karácsonyi koncert, vagy zenés karácsonyi előadás is persze.)

A többi pedig legyen meglepetés!

Leírás

32 darab, 300 g/nm, prémium minőségű, textúrált felületű, törtfehér művészpapír kártya.

Digitalizált akvarell grafikával.

Méret: 9×13 cm (hagyományos borítékba belefér)

Szerzői jog:

Minden jog fenntartva.
A termék semmilyen formában nem másolható, nem sokszorosítható. A szerzői jog a vásárlást követően továbbra is fennáll.

További információk

Tömeg 350 g