Húsvéti kaland – nyomravezető és élménykártyák tojásvadászoknak

6 900 Ft

Ha kevesebb édességet és több élményt ajándékoznál gyermekednek, akkor a Húsvéti kaland kártyákat ajánlom szeretettel.

A csomag 12 darab beltéri nyomravezető kártyát tartalmaz. Ezek a klasszikus otthonokban megtalálható, általános helyekre vezetik a gyerekeket, úgy mint az ágy, a cipőtartó, a sütő, a fürdőkád, vagy a vasalandó ruhákhoz. Mindegyik kártyán egy-egy kézzel festett, szívmelengető és inspiráló tavaszi grafika áll, melyekkel öröm a keresés.

A csomag másik fele 12 vidám családi programkártyát tartalmaz. Ilyen például a sárkányeregetés, a fagyikészítés, vagy a focibajnokság, melyeket a gyerekek “beválthatnak” a szülőknél amivel közös élményt jelentenek a család számára.

Így használd a kártyákat:

Kétféle módon használhatók a kártyák: a 12 rejtekhelyre előre elrejtjük az apró nyusziajándékokat, és mindegyik helyre teszünk 1-1 programkártyát is. A nyomravezető kártyákat a gyermek kezébe adjuk, aki ha tud olvasni, akkor önállóan, ha nem, akkor segítséggel felkeresi a kártyán meghatározott helyeket.

Másik esetben csak az első kártyát adjuk a  gyerekeknek, a  többit az apróságokkal együtt szétosztjuk a rejtekhelyeken, így mindig az adott állomáson talál  rá a következő nyomravezető kártyára.

A kártyák többször is felhasználhatók.

 

Leírás

24 darab, 250 g/nm, prémium minőségű, törtfehér művészpapír kártya.

Kézzel festett, digitalizált akvarell grafikával.

A csomag tartalma: 12 vidám nyomravezető kártya beltéri tojásvadászathoz + 12 közös programot tartalmazó beváltható élménykártya.

Méret: 9×13 cm

Szerzői jog:

Minden jog fenntartva.
A termék semmilyen formában nem másolható, nem sokszorosítható. A szerzői jog a vásárlást követően továbbra is fennáll.

További információk

Tömeg 90 g