Mesék anyának napló

8 900 Ft

Ezt a nosztalgikus naplót azért készítettem el, hogy felnőtt gyermekként kedves, életre szóló, ajándékot adhassunk az anyukánknak. A napló nemcsak a szemet gyönyörködteti, de egy jó kis emlékidéző utazásra is hív. Hogy mindez ilyen szép formában születhetett meg, az Katona-Szabó Judit alkotótársamnak is köszönhető, aki nemcsak az ötletelésben volt mellettem, de gyönyörű Csipkelengye textilzsákjával a szívét is beletette, hogy lelket és szemet melengető  könyvet tarthassunk a kezünkben.

A naplóban témákat találsz, melyek visszakísérnek kicsit a gyermekkorodba, és arra bátorítanak, hogy felidézd, megoszd az emlékeidet, leírd a gondolataidat édesanyád számára. Történtek jó dolgok, melyek azóta is belső erővel táplálják a lelketeket, és jól esik őket felidézni. Voltak nehézségek is, melyek érett fejjel más színben látszanak mint régen. Vagy jó lenne valamikor átbeszélni őket? Te döntesz, milyen mélyen mész bele. 🙂
Az időutazás során felidézheted a kedvenc mesédet, amit tőle hallottál, összegyűjtheted a legviccesebb pillanatokat. Elmesélheted, hogy mi az amiben pédaképként tekintesz rá, vagy leránthatod a leplet egy gyerekkori titokról, amit akkor nem mertél elmondani. Talán olyan is van, amit te bántál meg, és jólesik mindezt tudatni vele. Egy receptnek is találsz helyet, amit közösen elkészítetek, de akár egy közös bakancslistát is összeállíthatsz.

Újra átgondolni, beszélgetni, megérteni, közelebb kerülni és hálásnak lenni egymásért – ezért született ez a Mesék Anyának napló.
Légy laza, kreatyv, szánj rá egy-két órát, hogy felidézd az emlékeidet. Írhatsz vagy rajzolhatsz, ha ahhoz van kedved. Keress fotókat, préselj virágot, melyek szebbé és személyesebbé teszik az édesanyádnak szánt üzenetet.

A Mesék Anyának napló nemcsak anyák napjára szívhez szóló ajándék, de születésnapra, karácsonyra, vagy “csakúgy” is örömet szerez.

 

 

Leírás

Napló aranyozott címlap grafikával, vászonkötésben, 170 g/nm prémium minőségű, natúrfehér papíron. A belső oldalak akvarellel illusztráltak.

Méret: 15x 19 cm

Oldalszám: 40

Szerzői jog:

Minden jog fenntartva.
A termék semmilyen formában nem másolható, nem sokszorosítható. A szerzői jog a vásárlást követően továbbra is fennáll.

További információk

Tömeg 300 g