Mesék anyának napló

7 900 Ft

Felnőttként hálásak vagyunk az édesanyánknak. Már tudjuk, hogy mennyi fáradság, kitartás és türelem szükséges egy gyermek felneveléséhez, de nemcsak erről  van szó. Amiért hálát érzünk, az lehet pozitív tapasztalat, de akár valami negatív dolog is, amit  pozitívan fogunk fel. A múltbéli élményt átitatja a megértés, hogy minden a lehető legjobb szándékkal történt úgy, ahogy.

Ezt a nosztalgikus naplót azért készítettem el, hogy felnőtt gyermekként életre szóló, kedves ajándékot adhassunk az anyukáinknak. Olyat, ami nemcsak a szemet gyönyörködteti, de közelebb kerülünk egymáshoz, és értékes gondolatokkal segít megtölteni a kapcsolatot. Hogy mindez ilyen szép formában születhetett meg, az Katona-Szabó Judit alkotótársamnak is köszönhető, aki nemcsak az ötletelésben volt mellettem, de gyönyörű Csipkelengye textilzsákjával a szívét is beletette, hogy lélekmelengető és személyes napló legyen ez, a szeretet és a hála kifejezéséhez.

A naplóban témákat találsz, melyek visszakísérnek kicsit a gyermekkorodba, és arra bátorítanak, hogy felidézd, megosszd az emlékeidet, leírd a gondolataidat édesanyád számára. Történtek jó dolgok, melyek azóta is belső erővel táplálják a lelketeket, és jól esik őket felidézni. Mint mindenkinél, voltak nehéz pillanatok is, melyek érett fejjel más színben látszanak mint anno.
Az időutazás során felidézheted a kedvenc mesédet, amit tőle hallottál, összegyűjtheted a legviccesebb pillanatokat. Elmesélheted, hogy mi az amiben pédaképként tekintesz rá, vagy leránthatod a leplet egy gyerekkori titokról, amit akkor nem mertél elmondani. Talán olyan is van, amit te bántál meg, és jólesik mindezt tudatni vele. Egy receptnek is találsz helyet, amit közösen elkészítetek, de akár egy közös bakancslistát is összeállíthatsz.

Újra átgondolni, beszélgetni, megérteni, közelebb kerülni és hálásnak lenni egymásért – ezért született ez a Mesék Anyának napló.
Légy intuitív, hallgass a szívedre. Írhatsz vagy rajzolhatsz, ha ahhoz van kedved. Keress hozzá fotókat, préselj virágot, melyek szebbé és személyesebbé teszik az édesanyádnak szánt üzenetet.

A Mesék Anyának napló nemcsak anyák napjára szívhez szóló ajándék, de születésnapra, karácsonyra, vagy “csakúgy” is örömet szerez.

A NAPLÓ LIMITÁLT PÉDÁNYSZÁMBAN KÉSZÜLT. A SZÁLLÍTÁS ÁPRILIS 13-TÓL INDUL, A KÉSZLET EREJÉIG.

 

Kategória:

Leírás

Napló aranyozott címlap grafikával, vászonkötésben, 170 g/nm prémium minőségű, natúrfehér papíron. A belső oldalak akvarellel illusztráltak.

Méret: 15x 19 cm

Oldalszám: 40

Szerzői jog:

Minden jog fenntartva.
A termék semmilyen formában nem másolható, nem sokszorosítható. A szerzői jog a vásárlást követően továbbra is fennáll.

További információk

Tömeg 300 g