Akció!

SLOW LIFE 2023 KALENDÁRIUM – ÉLJ TÖBBET! ÖNGONDOSKODÓ NŐI NAPTÁR

Original price was: 7 500 Ft.Current price is: 3 500 Ft.

HOGY MIÉRT VAN A 2023-MAS NAPTÁR MÉG MINDIG A SHOPBAN? 🙂
Mert az ötletek 2024-ben is aktuálisak, és azóta is kapok rendelést Tőletek, akik öröknaptárként használnátok. Én pedig örülök ennek, szóval csak tessék a készlet erejéig 🙂

Rituális életvezetési útmutató azoknak, akik valódi, tartalmas kapcsolódásra vágynak egymással, önmagukkal, a természettel és magával a mindenséggel.

Mindannyian tapasztaljuk a túlhajtottság negatív hatását az életminőségünkre.  Soha el nem fogyó intéznivalók áradata követeli az időnket és a figyelmünket a mélyebb megélések és a bensőséges kapcsolódások rovására. Dolgozunk, befizetünk, regisztrálunk, beiratunk, megrendelünk… és közben nem jut idő mindarra, amiért élni érdemes. Ez a bizonyos mókuskerék, amit nehéz megállítani, és ami hosszú távon elvezet a kiégéshez.

AKARJ KEVESEBBET, ÉLJ TÖBBET!

A lelassulást nem lehet gyorsan letudni, folyamatos tudatosságot igényel. Sok apró döntés, a mennyiség helyett a minőség mellett. Nem passzív magatartás, hanem olyan aktív jelenlét, amely az érzések és élmények intenzívebb átélését engedi meg. A lassú életstílus egy önismereti út, mely során egyre ügyesebben húzunk határokat, egyre inkább önazonosan reagálunk a világ sürgető kihívásaira.

HA FELPÖRÖGNEK AZ ESEMÉNYEK, VEDD ELŐ A ZSEBKÁRTYÁT:

  • Mi az, ami ráér, vagy igazából nem is fontos?
  • Mi, vagy ki az, akinek ideje nemet mondanunk?
  • Mit tudok másra bízni? Ki tud segíteni?
  • Mit tehetünk a mai napon, hogy kicsit feltöltődjünk energiával?
  • Mi az amit ma megtehetünk az egészségünkért?
  • Milyen időrabló, értéktelen szokásaink vannak?

ÉLETVEZETÉSI ÚTMUTATÓ:

Segít a lassító, tudatos, mélyebb megélésekhez vezető szokásokat beépíteni az életedbe. Ha követed a napi javaslatokat, időt teremthetsz saját magadra, a családodra és a szeretteidre, a hobbidra, valamint a régóta halogatott dolgaidra.
A naptárban az évszakokhoz kapcsolódó énidő tippeket, jóllétet fokozó otthonrendezgető ötleteket, növényápolási tanácsokat, egészség- és szépségápoló szokásokat, szezonális gasztrokalandozásokat, lazulós baráti program javaslatokat és a mai napig tartalommal bíró, évszakokhoz kapcsolódó rituálékat gyűjtöttem össze. Az üres helyek a spontaneitásnak adnak teret, ide írj bármit,  ami örömteli és energiát ad, vagy akár hagyd üresen, ha úgy esik jól.

A NAP SZAVA

Minden napra adott egy szó a Nap és a Hold elemzése alapján. Csendes útmutatók ezek, melyekre a reggeli nyugodt kávézás, vagy meditáció során érdemes intuitív módon ráhangolódni. Figyeld meg, mi jut eszedbe, mit jelent számodra a szóban rejlő minőség. Tekints rájuk játékosan, hisz az intuíció a könnyedségben ébred fel.

CIKLUSKÖVETÉS

Ha ismered a ciklusod 4 különböző szakaszát, jobban megérted testi és érzelmi működésedet. A különböző hangulataidat, közérzetedet, a váltakozó energiaszintet, vagy hogy egyes napokat nehezebbnek, másikakat könnyebbnek élsz meg. Ha mindennek tudatában vagy, akkor már nem a ritmusod ellen dolgozol, hanem a különböző szakaszokat ki tudod használni, ezáltal is hatékonyabban, és kiegyensúlyozottabban éled az életed.
Naponta jelöld, hogy mit tapasztaltál, és visszatekintve vesd össze az egyes szakaszokat. Felfedezhetsz szabályosságokat, melyekre támaszkodhatsz a jövőben, tudatosabban tervezheted velük a mindennapokat.

 

Leírás

Méret: 17,5 x 50 cm

Papír: 200 g/nm exkluzív minőségű papír.

Általam festett és digitalizált akvarell grafikával.

Szerzői jog:

Minden jog fenntartva.
A termék semmilyen formában nem másolható, nem sokszorosítható. A szerzői jog a vásárlást követően továbbra is fennáll.