Ti mondtátokLetisztult, nyugalmat áraszt és a szépségétől a világ is szebbnek tűnik .

Kocsis Zsuzsi

Kedves Anita!
Barátnőm, Edina rendelte Tőled ezt a csoda kis ajándékot az esküvőnkre. Nagyon nagyon szépen köszönöm Neked! Gyönyörű, különleges és egyedi. A nappalink dísze lett 🙂 Kívánom, hogy munkáddal sok embernek okozz örömet. Hálás vagyok, hogy nekünk van egy ilyen gyönyörűség az otthonunkban. Örök emlék 🙂

Üdv:
Dóri 

Szia!
Megérkezett a csomag. Ugye nem kell mondanom, hogy könnyek közt olvasgatom? Alig várom, hogy a családdal minden egyes nap megcsináljunk egy kártyát. Hálásan köszönöm az ötleted és a kivitelezést. Ez lesz gyermekeim életének eddigi legjobb meglepetése. Tudom, mennyire fogják várni, és hogy sokkal jobban fognak örülni, mint a világ legjobb játékának. A mi családunkban fontosabb az ilyen ajándék, mint a sok kacat. Eddig mindig bajban voltam az adventi időszakban. Örök életükre megjegyzik ezeket a napokat, és bízom benne hogy tovább is viszik ezt a hagyományt.
Livi


Megérkezett a csomag. Álomszép, minden képzeletemet felülmúlta. Még gyönyörűbb, mint a képeken. Méltó dísze lesz a kis angyalkánk kuckójának. Köszönjük szépen.

Andrea

Szeretném nagyon megköszönni a családi karikát.
Szép meglepetés volt a férjemnek. Azt monsta, eddig ez volt a legklasszabb ajándék, amit kapott tőlem.
Még egyszer köszönjük!
Barbara

Nem egyszerű kéréssel fordultunk Anitához, de minden várakozásunkat felülmúlta a kész mű! Köszönjük Anita az egyedi esküvői meghívónkat, pont olyan lett, mint amilyennek kigondoltuk! Sőt annál sokkal gyönyörűbb!

Kitti és Renátó

Kedves Anita!
Még péntek este (utolsó pillanatban 🤦🏼‍♀️) rendeltem meg az adventi élnénykalendáriumot. Hihetetlen gyorsasággal ma meg is érkezett!
A családunk minden tagja el van ájulva, hogy milyen gyönyörű alkotás! A férjem azt kérte hogy legyen ez családi hagyomány, mert annyira kedvesek ezek a közös “programok”.
Tiszta szívből, hálásan köszönjük!
Varga családVélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük