Húzz egy élményt!

Húzz egy élményt!

Sok ajándékot megkönnyeztem már, amit a gyermekeimtől kaptam. Volt köztük poszter, amin a szuperképességeim szerepeltek, és emlékkönyv is, aminek a lapjait a kislányom töltötte ki személyre szólóan nekem. Az megtakarított forintjaiból vette 7 évesen. El sem tudom mondani, hogy mennyire meghatódtam.
A kisfiamtól tavaly kaptam egy nagyon különleges kockát. A kézműves szekrényem tele van hasznos kincsekkel, ahonnan kiválasztott egy fakockát. Minden oldalára felírt valamit:

  • megfésülöm a hajad
  • hátmasszázs
  • lábmasszázs
  • hátvakargatás 🙂
  • sok puszi
  • amit te kívánsz

A használatát gondolom kitaláltátok, de azért elmondom: minden este dobhatok a kockával, és ő teljesíti amit dobtam. Néhány percről van szó, amit annak szentel, hogy örömet szerez nekem.
Kocka nélkül is lehet ilyesmit kérni, vagy adni? Persze, bár könnyű elfelejtkezni róla.
Mi viszont ránézünk a kockára és eszünkbe jut. Van, hogy odahozza, hogy “Anya, váltsál be valamit!” Ezek azok a dolgok, melyek a legtöbbet jelentenek az életben. Ha már nagyok lesznek, a vitáink, a küzdelmek kitörlődnek az emlékezetemből, de arra biztosan emlékezni fogok, hogy volt ez a szeretetkocka, amivel pár perc törődést ajándékozott nekem minden nap.

Azt hiszem a közös élmény és a minőségi időtöltés a mai családok mottója, hisz a rohanó életformánkban ennek lett a legnagyobb értéke. Olykor előfordul, hogy kiszorul az életünkből mindez, ha tudatosan nem csinálunk helyet neki.

A Húsvéti kaland kártyák ezzel a céllal készültek, hogy segítsenek fenntartani a helyet ezeknek az egyszerű közös élményeknek az életünkben.

húsvéti tojásvadászat

Sárkányt eregetni, kézműveskedni, társasozni, vagy piknikezni nem bonyolult dolog, mégis könnyen kiszorulnak az életünkből az efféle egyszerű, tiszta örömök. Ha azonban szabad hétvégéinken húzunk egy kártyát, vagy csak választunk a 12 program közül, akkor egy játékos családi szokást alakítunk ki, ami örök emlék és élmény a mindannyiunknak, és amit gyerekeink akár tovább is adhatnak majd.

A 12 programkártya mellett 12 húsvéti nyomravezető kártyát találtok a csomagban. Ezek otthoni, beltéri tojásvadászathoz készültek. Minden otthonban megtalálható helyekre vezetik a gyerekeket így teszik játékossá a húsvéti kincsek felderítését.

A kártyákhoz készítet tavaszi illusztrációkkal pedig szeretném megmelengetni a szíveteket, mert azt gondolom, hogy ami hasznos, az legyen szemet és szívet gyönyörködtető is 🙂

A húsvéti kaland élménykártyákat itt tudjátok megvásárolni.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük